Banner for I-light and GigaPOP members meeting 2019

Zoom Virtual Event, Day 1
Wednesday, November 4, 2020

1:00 -1:30pm
Vendor Zoom rooms and Member Meeting Zoom meeting room open.
Free discussion time for members to join early and communicate with each other
Vendor Zoom Rooms

1:30 – 1:50pm
Welcome remarks (20 minutes)
Dave Jent
Marianne Chitwood

1:50- 2:40pm
OmniSOC: OmniSOC Overview and Security Services for NRENs
Scott Orr, OmniSOC (50 minutes)

2:40- 2:50pm
10-minute break

2:50 – 3:30pm Covid Impact Panel: How members shifted their technology efforts for remote learning and lessons learned (40 minutes)
Dave Jent, IU
Ray Stanley, Marian University
Tom Taylor, Ivy Tech

3:30 – 4:10pm
Internet2 Net+: Update views on services and how your school can take advantage of them
(40 minutes)
Sean O’Brien, Internet2
George Loftus, Internet2

4:10 – 4:30pm
NAC board member updates: Summary provided by Caroline Weilhamer,
Open discussion for members on topics of interest (20 minutes)

4:30 – 5:00pm
Virtual Happy Hour

Zoom Virtual Event, Day 2
Thursday, November 5, 2020

9:40 – 10:00am
Zoom meeting room open.

Free discussion time for members to join early and communicate with each other.

10:00 – 10:05am
Housekeeping/Summary of Day 1 (5 minutes)

10:05 – 10:35am
Faculty Adaptation during stay at home orders: Teaching and learning challenges for faculty and students and impact of digital equity (30 minutes)
Dr. Jessica McCrory-Calarco, IU

10:35 – 11:15am
E-Sports: What is E-sports and how can you incorporate an E-Sports program at your school
(40 minutes)
Jennifer Oxenford, Kinber Networks

11:15 – 11:25am
10-minute break

11:25am – 12:15pm
I-Light Network Updates (50 Minutes)
Tom Johnson

12:15 – 12:30pm
Open discussion and questions from Members; Closing remarks